Muziekles

Zingen

In Elke blijft altijd veel muziek zitten. Op dit moment zit ze in het schoolkoortje van het Bisschop Bekkers College waarin ze onder andere onvolprezen klassiekers als "Rudolf the red-nose reindeer" en "Noce de paz, noce de amor" ten gehore brengt.

Muziekles

Vanaf september 2005 zat Elke twee jaar lang op muziekles. Dit deed ze bij op de muziekschool in Best. Ze kon op haar chromatisch klokkenspel (een sjieke naam voor een tingeltangel met halve tonen) al heel goed uit de voeten. Ze had er erg veel lol in. Het tweede jaar probeerde ze de hobo uit als muziekinstrument. Ze vond het een prachtig instrument en ze vond het ook niet erg dat dat een beetje moeilijk was. Maar ze kreeg een gloeiende hekel aan het iedere dag mˇeten oefenen, vandaar dat ze na een jaar gestopt is. Als ze zin heeft speelt ze nu thuis op een keyboard.

Zwemles

Elke had iedere week zwemles in het Zwem Instructie Bad (ZIB) in Best. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk heeft ze knap haar A- en B-diploma gehaald. Het Flipper-diploma, het Eendjes-diploma en het Kikker-diploma gingen daaraan vooraf. Nu wil Elke voornamelijk pret beleven aan het zwemmen. Een C-diploma zit er echt niet meer in.